Buurtsportcoach Epe
 Een gezonde en actieve leefstijl is van groot belang om nu en in de toekomst goed te kunnen functioneren. Dit geldt voor kinderen en volwassenen en door hier op jonge leeftijd mee te beginnen voorkom je problemen als overgewicht en zwakke motorische vaardigheden op latere leeftijd. Het team van buurtsportcoaches houdt zich hier nadrukkelijk mee bezig in de gemeente Epe, ook op uw school en/of buurt.

Het team van buurtsportcoaches bestaat uit Tom Beekman, Chantal Migo, Rik van Voorst en Siebren Groen. Adres: Stationsstraat 25, 8161CP, Epe.

De buurtsportcoach is een bruggenbouwer tussen buurt, onderwijs en sport. Wij werken aan een structurele verbinding tussen (basis)scholen, buurten, sportverenigingen en instellingen en werken samen, door middel van sport en gezondheid stimulering, aan de ontwikkeling van kinderen. Zo organiseert de buurtsportcoach activiteiten die erop zijn gericht om kinderen bewust te maken van een gezonde leefstijl, meer te laten bewegen en kennis te laten maken met verschillende sportactiviteiten en sportverenigingen die de gemeente rijk is. Het team van Buurtsportcoaches is actief op verschillende basisscholen en verzorgt pauzeactiviteiten en eventuele aanvullende activiteiten in samenwerking met de school. Naast de activiteiten op de basisscholen is er wekelijks in elke dorp een naschoolse sportinstuif op een veld of in een zaal in de buurt en in de vakanties zijn er andere sportieve activiteiten. Bij sportverenigingen zijn we actief om deze desgewenst te ondersteunen en te versterken bij hun activiteiten.

Voor meer informatie, een maandelijkse nieuwsbrief en alle aangeboden activiteiten kunt u contact opnemen met Siebren Groen, s.groen@koppelepe.nl. Ook is het team te volgen via social media, hier blijft u direct op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Dit kan via www.twitter.com/BSCGemeenteEpe en www.facebook.com/BSCGemeenteEpe.
Op de site van de gemeente Epe is meer informatie te vinden: